jūnijs 04, 2020

Paldies, ka bijāt daļa no Virtuālās realitātes!

Jau ierasts, ka ik gadu, Jūnija sākumā, "BASF Agro Latvija" LLU MPS Pēterlauki rīko ikgadējo "Agroforumu", kurā kā sadarbības partneris parasti ir sastopama arī "Yara Latvija". Par spīti sarežģītajai situācijai Pasaulē, kas radusies saistībā ar vīrusa COVID-19 izplatību, šogad mums bija liegts tikties klātienē, tāpēc radām risinājumu- satikties virtuāli!

3. jūnijā, plkst. 11:00 Jūs bijāt daļa no Virtuālās realitātes. BASF Agro Latvija un Yara Latvija speciālisti dalījās ar saviem novērojumiem un ieteikumiem no lauka. Gads no gada ir atšķirīgs, tādēļ jo īpaši būtiski ir veikt regulāras lauka apskates, lai varētu izvēlēties vispiemērotāko risinājumu.

Ja Lauka dienas laikā radās lielāka interese par kādu no Yara piedāvātajiem produktiem, tad papildus informāciju par tiem varat iegūt šeit:

Produkti

Gan studijā, gan uz lauka mūsu speciālisti dalījās informācijā par veiktajiem izmēģinājumiem gan dažādās izmēģinājuma stacijās, gan reāli strādājošās saimniecībās visā Latvijā. Šobrīd esam apkopojuši izmēģinājumu rezultātus par iepriekšējo sezonu:

Rezultāti

Ja tomēr dažādu iemeslu dēļ nebija iespēja noskatīties Virtuālo Lauka dienu tiešraidē, vai kāda no tēmām nepalika spilgtā atmiņā, vai, ja vienkārši gribētos redzēt vēlreiz, platformā Youtube to varat izdarīt sev piemērotā laikā: 

 

Ja ir radušies kādi papildus jautājumi, sazinieties ar mums un mūsu speciālisti varēs sniegt Jums atbildes:

Kontakti

Mēs labprāt dalītos ar savām zināšanām tālāk. Ja vēlaties, lai ar Jums turpinam sazināties par Yara aktualitātēm, produktiem, plānotajiem pasākumiem Jūsu E-pastā un SMS, tad lūdzu aizpildiet zemāk norādīto formu.

Reģistrējieties un turpmāk saņemiet aktualitātes par Yara produktiem un pakalpojumiem savā e-pastā un SMS!

Jūsu nodarbošanās: