jūnijs 17, 2018

Traktordiena 2018 - Agrovīzija Latvija

2018. gada 15.-16. jūnijam, Bauskas novada, Dāviņu pagasta Z/s "Eriņi" laukos tika aizvadīts gada vērienīgākais lauksaimnieku pasākums "Traktodiena 2018", kas šogad pirmo gadu tika veidots kopā ar "Agrovīzija Latvija".

Yara stends Traktordienā

15. un 16. jūnijā Bauskas novada, Dāviņu pagasta Z/S "Eriņi" norisinājās "Traktordiena - Agrovīzija 2018". Šogad paralēli ierastajam pasākuma formātam, norisinājās arī dažādu kompāniju graudaugu sķirņu, augu mēslošanas un augu aizsardzības izmēģinājumu demonstrējumi turpat saimniecības laukos, kas pasākumu darīja piemērotu "Agrovīzijas" formātam.

Yara izmēģinājumi Traktordienā

Kā ierasts, pasākumā piedalījās arī plašs lauksaimniecības tehnikas pārdevēju skaits un pasākuma apmeklētājiem bija iespēja iepazīties ar jaunākajām tehnoloģijām un piedāvājumiem.

Arī "Yara Latvija" komanda piedalījās "Traktordiena - Agrovīzija 2018".  Mūsu stendā bija iespēja sastapt mūsu speciālistus, uzzināt aktualitātes par produkt piedāvājumu, kā arī piedalīties dažādu vērtīgu balvu izlozē. Laika apstākļiem lutinot, bija iespēja 2 brīnišķīgas dienas, kopā ar saviem klientiem un sadarbības partneriem pavadīt Bauskas pusē.

Uz tikšanos nākamgad! 

Yara stends Traktordienā

 

Yara stends Traktordienā

Yara izmēģinājumiTraktordienā

 

Yara stends Traktordienā