maijs 30, 2017

Veiksmīgi aizvadīta Traktordiena 2017

26. un 27. maijā, divas skaistas pavasara dienas, lauksaimnieki, to ģimenes, draugi, nozares interesenti un pārstāvji pulcējās Tērvetē, AS “Agrofirma Tērvete” laukā Anšķini, lai piedalītos pasākumā “Traktordiena 2017”.
Kā ik gadu, arī šogad kompānija Yara aicināja savus klientus, sadarbības partnerus un interesentus savā stendā. Tika sniegta aktuālā informāciju par pieejamajiem produktiem un pakalpojumiem, nobaudīti gardie, turpat Tērvetē ceptie, pīrādziņi, kā arī veldzētas slāpes ar Tērvetes kvasu. 
 
26. maija pēcpusdienā sadarbībā ar LPKS ''Latraps"  notika  minerālmēslu izkliedes demonstrējums 36 m platā izkliedes joslā. Demonstrējums tika veikts ar minerālmēslu kliedētāju Sulky X40 un minerālmēsliem YaraBela Axan. Lai gan iepriekš netika precīzi aprēķināts nepieciešamais braukšanas platums un pēdējam braucienam nepietika atvēlētās vietas, tika sasniegti labi izkliedes rādītāji, kas apliecina minerālmēslu YaraBela Axan kvalitātes īpašības. 
 
27. maijā visi interesenti tika aicināti uz Yara stendu, lai iemūžinātu pasākuma laikā gūtās emocijas skaistā ģimenes/draugu/kolēģu foto, kas nu labi pavadīto laiku saglabās atmiņā ilgāk.